Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Confort si promptitudine!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lemn de foc uscat pentru centrale termice pe gazeificare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
LEMN USCAT
Out Of stock
Descriere
Va oferim lemn de foc uscate de fag, ideale pentru centrale termice pe gazeificare.

Lemnul se vinde la metru ster. Stocul de lemn uscat in aceasta perioada este limitat.

Pentru centralele cu gazeificare si toate instalatiile de ardere, va recomandam lemnul de fag bine uscat pentru un randament maxim. Explicatia vine din faptul ca un lemn uscat va ridica rapid temperatura, fapt ce va opri ventilatorul care este actionat termostatat si astfel tirajul generat de ventilator nu va mai grabi arderea(deci consumul)de lemn in instalatie. Astfel va incepe procesul de gazeificare cu randament foarte bun.

La lemnul verde temperatura se ridica greu o temperatura joasa iar ventilatorul actioneaza pe toata durata arderii, grabind-o, fara a reusi sa ridice temperatura. Lemnul va “sfarai”in instalatie fara randament, fara a incalzi instalatia.

IMPORTANT!

PUTETI ACHITA SI CU CARD DE ENERGIE!!!

Sunt doua metode:

1. Eliberam factura cu care clientul merge la oficiul postal. Posta va vira din cardul de energie  in contul nostru suma . Imediat ce avem banii in cont, facem livrarea.
2.  Platiti lemnul,  eliberam factura si bonul fiscal , facem livrarea.

Apoi cu documentele(factura, bon fiscal, aviz de insotire) puteti solicita la Oficiul postal plata numerar dupa cardul de energie.

Servicii optionale:

-Putem taia la dimensiuni cerute: 1m; 33cm; 50cm
-Transportul  se plateste in functie de distanta.

Este o falsa impresie ca ”tine mai mult”, dar ce caldura da? Aceasta explicatie este valabila si pentru centralele simple (fara gazeificare), la care, odata oprit ventilatorul, consumul de lemn se va reduce printr-o durata mai mare de ardere a unei singure incarcari. Totodata, am putea extrapola si la sobe aceasta explicatie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura